ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:Τραγικό τέλος για τις ανορεξικές δίδυμες

29-08-12






















Η νευρική ανορεξία τις είχε μετατρέψει σε κινούμενους σκελετούς, μην επιτρέποντάς τους να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Βρήκαν τον θάνατο μέσα στις ...
φλόγες μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή Geelong κοντά στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Η μία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο φλεγόμενο σπίτι, ενώ η άλλη υπέκυψε στα βαριά εγκαύματά της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Οι 42χρονες Clare και Rachel Wallmeyer, είχαν εμφανιστεί στην αυστραλιανή τηλεόραση πολλές φορές μιλώντας για τον Γολγοθά τους.

Σε μία από τις συνεντεύξεις τους είχαν εξομολογηθεί πως δεν είχαν ερωτευτεί ποτέ, δεν είχαν ποτέ μία κανονική δουλειά και πως πίστευαν πως ήταν θέμα χρόνου να πεθάνουν. Μαζί.

Η φωτιά εκτιμάται πως ξεκίνησε από ατύχημα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία που να παραπέμπουν σε άλλα ενδεχόμενα. Ωστόσο παλαιότερα είχαν γίνει αναφορές πως η μία ήθελε να σκοτώσει την άλλη, αναφέρει η Daily Mail.

Η Rachel είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας της Clare όταν η αστυνομία, που είχε κληθεί στο σπίτι τους, υποστήριξε πως την είδε με τα χέρια της να σφίγγει το λαιμό της αδελφής της. Η κατηγορία αργότερα αποσύρθηκε.

Οι αρχές είχαν εξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο να τις… φυλακίσουν επιχειρώντας να τις σταματήσουν από τη βέβαιη πορεία προς το θάνατο λόγω της έλλειψης φαγητού.

Οι δύο γυναίκες ήταν ψυχαναγκαστικοί δρομείς μεγάλων αποστάσεων και περιέγραφαν τους εαυτούς τους ως τελειομανείς. Καθώς όμως τα χρόνια περνούσαν, το βάρος της καθεμιάς έφτασε λίγο πάνω από τα 25 κιλά. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο σκελετός τους ήταν σαν να ανήκε σε μία γυναίκα 70 έως 100 ετών!

Οι δίδυμες είχαν αναπτύξει σοβαρές διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία τους χάνοντας ακόμα περισσότερο βάρος όταν “εθίστηκαν” στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων.

Ήταν σε όλα αχώριστες- όπως και στο τέλος τους. Μιλώντας πριν χρόνια Rachel είχε πει πως η Clare ήταν το μόνο πρόσωπο που παρέμενε δίπλα της. “Τουλάχιστον θα πεθάνουμε μαζί” είχε πει. “Το να είμαι με τη Rachel… κάνει λίγο πιο εύκολο το θάνατο”, είχε πει η αδελφή της…

Πηγή:http://news24gr.blogspot.gr

Σχόλια