Προκηρύξεις για επιλογή σε θέσεις υπευθύνων, που θυμίζουν άλλες εποχές

29-08-12














Ανακοίνωση
Καταμεσής του Καλοκαιριού, σε μια περίοδο που δε λειτουργούν τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται μακριά από τα αστικά κέντρα χωρίς να έχουν όλοι τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος προέβη σε άλλη μια ενέργεια που θυμίζει άλλες εποχές.
Με μια σειρά από προκηρύξεις του, καλούνται όσοι επιθυμούν να επιλεγούν σε θέσεις Υπευθύνων Κέντρων Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.), Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Αγωγής Υγείας (Α.Υ), Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.), Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων (Σ.Σ.Ν.), Κέντρων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) κ.ά. να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από 10 έως 23 Αυγούστου !!
Η ενέργεια αυτή είναι καταδικαστέα γιατί, εκτός των άλλων, αντίκειται στις αρχές της διαφάνειας και των ίσων ευκαιριών, που επιβάλλεται να διέπουν τη λειτουργία μιας δημοκρατικής Διοίκησης.
Ελπίζουμε ότι, έστω και την τελευταία στιγμή, ο κ. Υπουργός θα δείξει την απαιτούμενη ευαισθησία και θα παρατείνει την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, τουλάχιστον μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία έναρξης του νέου σχολικού έτους, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να διεκδικήσουν ισότιμα τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.

Πηγή:http://www.orchomenos-press.blogspot.gr/

Σχόλια