ΘΗΒΑ:Νέος Διοικητής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας!

31-8-12























Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Καμπούρης παρέλαβε την Διοίκηση του ΚΕΠΒ από τον Αντ. Βιντετζάκη…
Νέος Διοικητής ανέλαβε καθήκοντα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας, με την σχετική διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ)!
Πρόκειται για τον Ταξίαρχο Καμπούρη Γεώργιο, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως Διοικητής Πυροβολαρχίας σε Μονάδες του Πυροβολικού, Διοικητής σε Α/Κ Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού και Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων και Διοικητής Συγκροτήματος Μονάδων Πυροβολικού, έχει διατελέσει Καθηγητής στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου, στην ΣΣΑΣ και Εκπαιδευτής-Συντονιστής στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου, έχει υπηρετήσει ως Επιτελής και Διευθυντής Επιχειρήσεων σε Σώμα Στρατού και Διευθυντής Ασφάλειας , Πληροφοριών και Δημοσίων Σχέσεων Μεραρχίας (τελευταία ήταν Δντης στην Διεύθυνση Δόγματος του ΓΕΣ) κι έχει τιμηθεί με το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Γ΄ Τάξεως - το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Β΄ Τάξεως – Χρυσό Σταυρό του Φοίνικα - Χρυσό Σταυρό της Τιμής – Διαμνημόνευση Ευδοκίμου Διοικήσεως Γ΄ Τάξεως – Διαμνημόνευση Επιτελούς.
Μόλις πρόσφατα,
Ο νέος Διοικητής του ΚΕΠΒ ανέλαβε καθήκοντα την 10η Αυγούστου, όπου έγινε και η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης, από τον Ταξίαρχο Αντώνιο Βιντετζάκη, παρουσία αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Κ. Μπακομήτρου, του Δημάρχου Θηβαίων Σπ. Νικολάου και απόστρατων Αξιωματικών.
Ευχόμαστε στον νέο Διοικητή του ΚΕΠΒ Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!


Πηγή:viotiki-ora.gr


Σχόλια