ΑΛΙΑΡΤΟΣ:Οι Δημότες του Δ. Αλιάρτου θα πληρώσουν ''ατυχή'' απόφαση της Περιφέρειας;

30-8-12
















Η απορία είναι γιατί μια διοικητική απόφαση της περιφέρειας δεν καταργείται από μια άλλη, νεότερη, και χρειάζεται να εμπλακούν δικηγόροι, καθώς είναι προφανές ότι κάποιος αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης υπέγραψε την απόφαση εγκατάστασης διαλυτηρίου οχημάτων στη θέση Χαρμάτι του τέως Δήμου Θεσπιέων.

Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου , προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντα του Δήμου κατά την δικάσιμο της 26-09- 2012 ή σε οποιαδήποτε τυχόν εξ αναβολής δικάσιμο και να υποστηρίξει την με αριθ. Καταθέσεως 5898/2010 αίτηση ακυρώσεως του πρώην Δήμου Θεσπιέων Νομού Βοιωτίας και νυν Δήμου Αλιάρτου κατά τις υπ' αριθ. Πρωτ.31266/3574/07-05-2010 απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , Γενική Δ/νση Περιφέρειας , Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωροταξικού Σχεδιασμού
περί εγκρίσεως περιβαλλοντικών όρων για την εγκατάσταση διαλυτηρίου οχημάτων στο τέλος κύκλου ζωής τους (ΟΤΚΖ), της επιχειρήσεως Θεόδωρος και Νεκτάριος Νασιόπουλος στη θέση Χαρμάτι του τέως Δήμου Θεσπιέων Νομού Βοιωτίας και νυν Δήμου Αλιάρτου και να υποβάλλει υπομνήματα έγγραφα για τη υποστήριξη της ως άνω αίτησης ακυρώσεως.

Πηγή:aliartos-boiotias.blogspot.gr

Σχόλια