Ένα σάντουιτς για... φανατικούς σαρκοφάγους

22-08-12

















Ο δημιουργός του, ο γνωστός Βρετανός σεφ Tristan Welch, το χαρακτηρίζει ως «μια επική δημιουργία για σαρκοφάγους», και δεν έχει άδικο! Το πιο «κρεατένιο» σάντουιτς στον κόσμο περιέχει πάνω από 5 κιλά κρέας σε 40 διαφορετικές κοπές, ενώ αποτελεί πραγματική πρόκληση για όποιον αποφασίσει να το φάει.
«Χρησιμοποίησα 1,4 κιλά ζαμπόν, 2 κιλά σαλάμι γαλοπούλας, 1 κιλό λουκάνικα και 720 γραμμάρια μπέικον, ενώ ούτε λόγος για λαχανικά ή τυρί. Μόνο δυο τρεις φέτες στο κέντρο για περισσότερο χρώμα και μερικά φύλλα σαλάτας στην κορυφή...», λέει ο σεφ.
Έχοντας αναλάβει στο παρελθόν εξωφρενικές προκλήσεις προκειμένου να δημιουργήσει απίθανα εδέσματα, ο Tristan Welch έχει χαρακτηριστεί δικαίως από πολλούς ως «ο άνθρωπος που τα βάζει με τα τρόφιμα»! Και η πρόσφατη δημιουργία του αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο του λόγου το αληθές.
Αναμένοντας τον τυχερό... σαρκοφάγο που θα αποφασίσει να καταναλώσει το δημιούργημά του, κάνει ένα βήμα παραπέρα αναρτώντας τη συνταγή του «κρεατένιου» σάντουιτς στο Διαδίκτυο, για όσους θέλουν να αναλάβουν την πρόκληση μόνοι τους!

Πηγή:perierga.gr

Σχόλια