Η άγνωστη σχέση της Marilyn Monroe με την κουζίνα

10-08-12


















Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Marilyn Monroe; Σίγουρα όχι ο Κένεντι, ούτε και ο Τζο Ντι Μάτζιο και βασικά κανείς δεν μπορεί να την ξεχάσει. Πενήντα χρόνια από τον θάνατό της και οι φωτογραφίες της ακόμη κοσμούν εφηβικά δωμάτια.

Όπως και να έχει, καθώς η ξανθιά ντίβα παραμένει στο μυαλό εκατομμυρίων ως την λαμπερή περσόνα που κατέκτησε την καρδιά των αντρών, σας έχω κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε. Η Marilyn ήταν καταπληκτική μαγείρισσα.

Ναι, η φιγούρα μέσα στα πανάκριβα φορέματα, με τα κατακόκκινα χείλη, τις λαμπερές ξανθιές μπούκλες και τις θεϊκές καμπύλες ήταν μία γυναίκα όπως όλες μας. Της άρεσε να προετοιμάζει την δική της γέμιση και να προσέχει την διατροφή της τρώγοντας πρωτεΐνες, φρούτα και λαχανικά.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν αποδείξεις της «αθάνατης» Αμερικανίδας από τα τελευταία της ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα, η τελευταία απόδειξη είναι λίγες μέρες πριν το διάσημο της “Happy Birthday Mr. President“.

Τότε φαίνεται πως η Μονρόε αγόρασε αγκινάρες, ψωμί, αυγά, αγγούρια, ραδίκια, φράουλες, καλαμπόκι, μαρμελάδα φράουλας, τυρί τσένταρ, γάλα, παιδάκια, μπριζόλες και κοτόπουλο.

Όπως φαίνεται λοιπόν, όλοι οι σύντροφοι της σταρ μάλλον έμεναν ικανοποιημένοι στο βραδινό δείπνο που τους ετοίμαζε με τα χεράκια της.

Πηγή:linkpetite.com


Σχόλια