ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Στις 12 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει το Δ.Σ. Λεβαδέων

10-9-12















Την πρώτη του φθινοπωρινή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δ.Σ. Λεβαδέων την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου (αν και είναι ημέρα κινητοποίησης των δήμων)στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Διοικητήριο).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη αναγκών των Παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου.

2.Έγκριση της υπ΄αριθμ. 251/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που αφορά την: «Αναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης κατόπιν δικαστικών αποφάσεων».
3.Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Μελέτη – Κατασκευή Βιολογικού Καθαρισμού Δήμου Δαύλειας».

4.Έγκριση της υπ΄αριθμ. 41/2012 μελέτης που φέρει τον τίτλο: «Βελτίωση Υφισταμένου Αρδευτικού Έργου της Δ.Δ. Λαφυστίου» του Δήμου Λεβαδέων».

5. Λήψη απόφασης περί υποβολής αίτησης – φακέλου του έργου με τίτλο: «Βελτίωση Υφιστάμενου Αρδευτικού έργου της Δ.Δ. Λαφυστίου» του Δήμου Λεβαδέων στα πλαίσια της 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων του Τοπικού Προγράμματος προσέγγισης LEADER του άξονα 4 του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007- 2013 (ΠΑΑ).

6.Έγκριση 1ου ΑΠΕ, καθώς και 1ου ΠΚΝΤΜΕ, για την κατασκευή του έργου : «Ανάδειξη Ιστορικών Χώρων & Ανάπλαση Οικισμού Χαιρώνειας».

7.Ορισμός μελών για την συγκρότηση επιτροπής σχετικά με την οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων.

8 Χορήγηση άδειας εκμετάλλευσης σχολάζοντος περιπτέρου στη Δημοτική Κοινότητα Κυριακίου.

9.Έγκριση της υπ΄αριθμ. 23/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ.Λ. που αφορά την: «Τροποποίηση του Σχεδίου Πόλεως Λιβαδειάς ως προς την άρση ασυμφωνίας στα Ο.Τ. επί των οδών Ρούμελης, Ελλοπίας, Μαυροματίου και Σχηματαρίου».

10.Λήψη απόφασης του Δ.Σ Λεβαδέων επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) αιολικού σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 16MW BUSINESS ENERGY Α.Ε. στη θέση «Μακρυά Ράχη» της Δ.Ε. Κυριακίου του Δ.Λ».

Πηγή:http://thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια