Δείπνο 5 αστέρων πάνω στα δέντρα!

3-9-12
















Αν σας αρέσει το δείπνο στην ύπαιθρο, μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος και με θέα που κόβει την ανάσα, τότε το εστιατόριο «The Yellow Treehouse Restaurant» στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Και μη φανταστείτε, βέβαια, πικνίκ στο υγρό γρασίδι αλλά 5άστερο δείπνο πάνω στα δέντρα του δάσους!



Η οικογένεια Robinson λάτρευε τις βόλτες στο δάσος και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η φύση αλλά και το καλό φαγητό! Δύσκολος συνδυασμός που έγινε, όμως, πραγματικότητα σε ένα δεντρόσπιτο-εστιατόριο που προσφέρει εξαιρετική κουζίνα και εντυπωσιακή θέα, που μόνο το δάσος μπορεί να προσφέρει.



















Διαθέτοντας όλα όσα προσφέρει ένα εστιατόριο πόλης, το «The Yellow Treehouse Restaurant»… σκαρφαλώνει στα δέντρα, 40 μέτρα πάνω από το έδαφος, και υπόσχεται να προσφέρει στους 18 τυχερούς επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία.

«Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα πλεονεκτήματα του δάσους και να φέρουμε τον κόσμο μέσα στη φύση. Τα ψηλά δέντρα της περιοχής ήταν η ιδανική περίπτωση, νοσταλγική των παιδικών μας χρόνων, για να στήσουμε ένα υψηλών προδιαγραφών δεντρόσπιτο-εστιατόριο», λέει ο πάτερ φαμίλιας…



Και δεν έχει άδικο, καθώς το «The Yellow Treehouse Restaurant» έχει βραβευτεί κατά καιρούς τόσο για την πρωτοπορία αστο σχεδιασμό όσο και για την ποιοτική κουζίνα που διαθέτει, βάζοντας εν πολλοίς την γκουρμέ σφραγίδα του μέσα στο δάσος!



Πηγή:http://perierga.gr/




Σχόλια