Η γυναίκα που ενώ έχει λεφτά τρώει από τα σκουπίδια!

12-9-12


















Μια… περίεργη λογική ακολουθεί η Ashley Fields από τη Νέα Υόρκη. Η νεαρή γυναίκα που βλέπεται στη φωτογραφία τρώει στην κυριολεξία...
από τα σκουπίδια, όχι γιατί δεν έχει χρήματα, αλλά για να κάνει οικονομία.

Η Ashley είναι φοιτήτρια και παράλληλα δουλεύει στο θέατρο, το οποίο της εξασφαλίζει 2.000 δολάρια το μήνα, όμως αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να ξοδεύει χρήματα για το φαγητό της όταν υπάρχουν κάθε μέρα έτοιμα γεύματα (μισοφαγωμένα) γι' αυτήν. Κι αν χρειαστεί να βάλει τα χέρια της στα σκουπίδια, θα το κάνει.

Όπως λέει, πολλοί Νεοϋορκέζοι τρώνε δύο μπουκιές από το φαγητό τους και το πετάνε. Το αφήνουν επίσης μέσα στη συσκευασία τους, το οποίο σημαίνει πως είναι καθαρό για την Ashley. Τρώει συνήθως σάντουιτς από το Starbucks, σαλάτες και άλλα φαγητά από fast food. Επίσης, περιμένει να νυχτώσει και πηγαίνει στην πίσω πόρτα εστιατορίων έτοιμου φαγητού που πετάνε το φαγητό που δεν αγοράστηκε. Τα παίρνει, τα αφήνει στο ψυγείο της και βγάζει την εβδομάδα με αυτόν τον τρόπο!

Όπως αναφέρει η Ashley, υπάρχουν πολλοί σαν αυτή και δεν είναι άστεγοι ή φτωχοί. Απλά έχουν βρει, όπως λέει, μια καλή λύση.

Πηγή:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr



Σχόλια