Το καφέ-μπαρ λειτουργούσε ως... οίκος ανοχής

7-9-12

















Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την επ’ αμοιβή έκδοση γυναικών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ)... στους Άνω Άγιους Ανάργυρους Άρτας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Μολδαβίας, ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος και 52χρονος Έλληνας, ως προσωρινά υπεύθυνος, προήγαγαν στην πορνεία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάνω από το κατάστημα 28χρονη υπήκοο Ουκρανίας, έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Ο 52χρονος υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη για μαστροπεία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παράβαση του Νόμου «περί προσωπικών δεδομένων», καθώς εκτός του καταστήματος υπήρχε κάμερα καταγραφής εικόνας, ενώ βεβαιώθηκαν και υγειονομικές παραβάσεις και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.075 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθη η 28χρονη υπήκοος Ουκρανίας για παράβαση του Νόμου «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων» και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών ενώ συνελήφθη και μία 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας, η οποία απασχολούνταν στο κατάστημα ως σερβιτόρα, στερούμενη βιβλιαρίου υγείας και άδειας αρμόδιας Αρχής .

Η 38χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Πηγή:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Σχόλια