Απίστευτο: Η Μενεγάκη έβαλε στεφάνι στην Άνδρο! (Φωτογραφίες)

9-9-12






Στην εκκλησία φορώντας στέφανο και μάλιστα με τον Ματέο Παντζόπουλο στο πλάι της βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη! Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός δημοσιεύονται μόνο στο "Πρώτο Θέμα"...

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού η Ελένη επέστρεψε στην Άνδρο, αυτή τη φορά για να γίνει νονά. Ο αδελφός του Ματέο , Λευτέρης Παντζόπουλος, επέλεξε την Ελένη ως ανάδοχο της κόρης του.

Το ΘΕΜΑ people βρέθηκε στο μυστήριο που έγινε στη Μονή Παναχράντου στη Χώρα της Άνδρου. Η παρουσιάστρια έφτασε στην Μονή μαζί με τις δύο της κόρες, τον αδελφό της Θοδωρή και φυσικά τον Ματέο. Επέλεξε να φορέσει ολόλευκο φόρεμα και σανδάλια και αμέσως έσπευσε να υποβάλει τα σέβη της στον ηγούμενο, που διατηρεί στενές σχέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας η ίδια η Ελένη ζήτησε προσωπική χάρη να τελέσει τη βάπτιση ο ηγούμενος. Στα λευκά ήταν ντυμένος και ο Ματέο που έδειχνε ικανοποιημένος καθώς μ’ αυτή τη βάπτιση θα επισφραγιζόταν η σχέση του με την Ελένη και η οικογένεια του θα τη δεχόταν στους κόλπους της ως πνευματική μητέρα πλέον ενός από τα νεότερα μέλη.


Μαζί με την παρουσιάστρια στη Μονή έφτασαν και οι γονείς του Ματέο, Λιλίκα και Δημήτρης Παντζόπουλος. Μάλιστα με τη μητέρα του Ματέο, αγκαλιάστηκαν θερμά αποδεικνύοντας τη μεγάλη οικειότητα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. Στο μυστήριο έδωσε το παρόν και η μητέρα της Ελένης, η κυρία Ζέτα με τον σύντροφο της , γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι δυο οικογένειες έχουν έρθει πιο κοντά και πως η επισημοποίηση της σχέσης Ελένης – Ματέο είναι πλέον ζήτημα χρόνου.


Που ξέρετε την επόμενη φορά μπορεί η Ελένη να επιστρέψει στη Μονή , φορώντας πάλι ένα λευκό φόρεμα , αλλά για να φορέσει σωστά στέφανα, αυτά του γάμου.

Πηγή:http://www.markos.tv

Σχόλια