Τα «ελληνικά χωριά» στα φλιτζάνια του Λουμίδης Παπαγάλος

3-9-12

















Για τους λάτρεις του ελληνικού καφέ

Όμορφα γραφικά τοπία που υμνούν την ελληνική ομορφιά και τον τουρισμό, επέλεξε ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος για να κοσμούν τη νέα σειρά φλιτζανιών, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιτυχημένη συνεργασία με τον ζωγράφο Χρήστο Κεχαγιόγλου.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με την απόκτηση τεσσάρων συλλεκτικών φλιτζανιών, φιλοτεχνημένα με τοπία από όμορφα «ελληνικά χωριά» της Ελλάδος. Τα χρηστικά αντικείμενα τέχνης μας ταξιδεύουν νοητά στην ορεινή Ναυπακτία, το Πήλιο, τα Ζαγοροχώρια και την ορεινή Αρκαδία, ακόμη κι αν η δύσκολη ελληνική καθημερινότητα θέλει βεβιασμένα να επιβάλλει την τάξη.

Τα όμορφα χρηστικά αντικείμενα απευθύνονται στους λάτρεις του ελληνικού καφέ που επιζητούν το καινούριο, την ποικιλία, την απόδραση από την καθημερινότητα. Τα γραφικά χωριά, το γαλάζιο του ουρανού, το μπλε της θάλασσας, η άγρια ομορφιά του βουνού, ανανεώνουν τη διάθεση όπως ακριβώς λειτουργεί και το πραγματικό ταξίδι. Όλοι έχουν δικαίωμα στο στιγμιαίο, μαγικό ταξίδι με το μυαλό που ξεκινά από το σαλόνι ή τη βεράντα μας, χάρη στο αγαπημένο άρωμα, και στη γευστική γουλιά του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος.

Πηγή:http://www.newsbeast.gr


Σχόλια