ΗΠΑ:Νέες πικάντικες αποκαλύψεις από την Μόνικα Λεβίνσκι

21-9-12

















Μετά από τόσα χρόνια απουσίας η Μόνικα Λεβίνσκι είπε να κάνει την ανατροπή και να ταράξει τα νερά της πολιτικής σκηνής στις ΗΠΑ.

Η Μόνικα Λεβίνσκι σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα πολλές «πικάντικες» λεπτομέρειες, μέσα από το βιβλίο της στο οποίο πρόκειται να γράψει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς να παραλείψει την παραμικρή λεπτομέρεια. Υπενθυμίζοντας σε όλους τις 9 σεξουαλικές επαφές της με τον Μπιλ Κλίντον μέσα στο Οβάλ Γραφείο μεταξύ Νοεμβρίου 1995 και Μαρτίου 1997.

Το θέμα του βιβλίου της θα είναι άλλο από την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Κλίντον, ενόσω εκείνος ήταν πρόεδρος της χώρας και το σκάνδαλο που είχε τότε προκληθεί στη χώρα, αναστατώνοντας τις ζωές και των δύο και καθορίζοντας –τουλάχιστον ως έναν σημαντικό βαθμό- το μέλλον τους.

Οι πικάντικές λεπτομέρειες: η αγάπη του τέως προέδρου για τα ερωτικά τρίο, τα παθιασμένα γράμματα που του έστελνε και σχόλια του ίδιου για τη σύζυγό του Χίλαρι, την οποία -η Λεβίνσκι ισχυρίζεται ότι- αποκαλούσε «κρυόπλαστη». Επιπλέον, λέει πως ο Κλίντον συχνά σχολίαζε την ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή του, εντός του γάμου του και μοιραζόταν μαζί της πως δεν είναι ο μόνος που ψάχνει σεξουαλικούς συντρόφους εκτός γάμου –υπονοώντας, σαφώς, ότι και η σύζυγός του Χίλαρι έπαιζε το ίδιο «παιχνίδι».

Η Μόνικα επίσης θα περιγράψει πώς ο Μπιλ μιλούσε συνέχεια για την επιθυμία του να κάνει ομαδικό σεξ αλλά και για την τάση του να χρησιμοποιεί σεξουαλικά αξεσουάρ κάθε είδους.

Αν πράγματι το βιβλίο αυτό εκδοθεί, θεωρείται ότι αφενός θα απειλήσει τον γάμο των Κλίντον, ακριβώς λόγω των «απρεπών» σχολίων του Μπιλ για τη Χίλαρι, αφετέρου μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας της νυν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ στην πολιτική, εξαιτίας του νέου σκανδάλου που αναμένεται να προκύψει.

Οι εκδότες έχουν μυριστεί λαβράκι, καθώς θεωρούν ότι τα αντίτυπα που θα πωληθούν θα τους αποφέρουν αστρονομικά κέρδη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και κάνουν «ουρά» για να αναλάβουν το «προϊόν» με την υπογραφή της Μόνικα, αναφέρει το examiner.com.

Πηγή:filoksenos.blogspot.co.uk


Σχόλια