Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος με το νέο της σύντροφο λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από επώνυμο Έλληνα

11-9-12

















Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες των τελευταίων ετών και έχουμε όλοι αγαπήσει τα τραγούδια της. H φωνή της είναι από τις πιο μελωδικές που έχουμε στη χώρα μας και η ίδια επιλέγει πάντα τραγούδια μεγάλων συνθέτων, που ταιριάζουν στη χροιά αλλά και στην ιδιοσυγκρασία της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Αυτή τη στιγμή διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον νέο της σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

Η ίδια μέχρι πριν από λίγους μήνες διατηρούσε σχέση με πασίγνωστο και πολύ ταλαντούχο Έλληνα. Οι δυο τους χώρισαν διατηρώντας χαμηλούς τόνους, όπως έκαναν άλλωστε και όλα τα χρόνια που ήταν ζευγάρι. Ο χωρισμός τους συζητήθηκε πολύ, μιας και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος της σχέσης τους, αλλά και επειδή οι λόγοι της οριστικής ρήξης ανάμεσα τους έμειναν άγνωστοι. Κανένας από τους δυο δεν μίλησε ποτέ γι΄ αυτό το θέμα, ούτε και απάντησαν στα δημοσιεύματα.

Η τραγουδίστρια που όπως όλα δείχνουν βρήκε ξανά την ευτυχία στο πλάι του νέου της συντρόφου, κρατάει προς το παρόν μυστική την εγκυμοσύνη της.Το entertv.gr σεβόμενο την επιθυμία της τραγουδίστριας δεν αποκαλύπτει το όνομα της… Άλλωστε σύντομα η εγκυμοσύνη της δεν θα κρύβεται και τότε θα επανέλθουμε!

Πηγή:http://www.entertv.gr

Σχόλια