ΛΙΒΑΔΕΙΑ:Οχι στο κλείσιμο του Πανεπιστημίου στη Λιβαδειά από το σύλλογο αποφοίτων

5-9-12

















Με αφορμή δημοσιεύματα αλλά και δηλώσεις αρμοδίων, όσον αφορά την συγχώνευση και την κατάργηση τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας δηλώνει ότι:

«Είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια που στόχο έχει την κατάργηση ή την υποβάθμιση του τμήματός μας, και του Πανεπιστημίου μας».

Ο υψηλός αριθμός μελετών και επιστημονικών δημοσιεύσεων των Μελών Δ.Ε.Π., οι συμμετοχές αυτών σε ελληνικά ή διεθνή συνέδρια, οι εκδόσεις κειμένων επιστημονικού περιεχομένου, η αισθητή αναβάθμιση των Διοικητικών Υπηρεσιών, οι συμμετοχές των αποφοίτων σε μεταπτυχιακά προγράμματα της Ελλάδας ή του εξωτερικού κ.ά. δείχνει την ποιότητα των παρεχομένων γνώσεων και το επίπεδο σπουδών του Πανεπιστημίου μας.

Οι απόφοιτοι του Τμήματος καλούν, την ακαδημαϊκή κοινότητα, την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση, τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Στερεάς Ελλάδας και την τοπική κοινωνία να αντισταθούν σε κάθε προσπάθεια κατάργησης ή υποβάθμισης του Πανεπιστημίου και να αγωνιστούν για την αναβάθμισή του, όπως και εμείς κάνουμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωσή του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΩ ΓΚΡΙΤΖΑΠΗ

Πηγή:http://www.siriosfm.gr/

Σχόλια