Λαμία: Κατέβασαν ρολά καταστήματα και επιχειρήσεις - Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις

26-9-12





















"Μας έχουν πάρει μέτρα για την ταφόπλακα, αλλά αν ξυπνήσει ο ντουνιάς...θα φύγουν νύχτα με τα ελικόπτερα...", έλεγε στο LamiaReport εξοργισμένος επαγγελματίας.

Ρολά κατέβασαν σήμερα τα περισσότερα καταστήματα και επιχειρήσεις στη Φθιωτική πρωτεύουσα, καθώς επίσης και σε κωμοπόλεις του νομού. Το σύνθημα είναι "ΟΧΙ στον αφανισμό των επιχειρήσεων".

Το ραντεβού δόθηκε στις 10:00΄ στην αίθουσα των επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας και στη συνέχεια έμποροι και επαγγελματίες θα κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης.

"Με τα δικά μας χρήματα δανείζουν τις τράπεζες και αυτές δεν μας δίνουν ούτε ψίχουλα για να κρατηθούμε στη ζωή...Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας, αυτή είναι η Ελλάδα μας, όπως την κατάντησαν οι αλήτες...", δήλωσε στο LamiaReport.gr, ένας από τους αγανακτισμένους και απελπισμένους εμπόρους της Λαμίας και συνέχισε: "Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και μετρήστε λουκέτα. Μαγαζιά που κάποτε δεν μπορούσες να τα πλησιάσεις, τώρα παραμένουν επί μήνες κλειστά χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται...και περιμένετε να δείτε τι θα γίνει σε λίγο καιρό...Ελπίζω να ξυπνήσουμε να αφήσουμε τις καφετέριες και να βγούμε στους δρόμους όσο είναι καιρός, γιατί τελειώσαμε..."

Στις 10:30΄ το πρωί το ΠΑΜΕ Φθιώτιδας ξεκινά το χορό των σημερινών κινητοποιήσεων στην πλατεία Πάρκου. Στις 11:00΄ ξεκινά η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας στη πλατεία Διάκου, ενώ στις 12:00΄ έχουν δώσει ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας οι Ενώσεις των Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, για να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.


Πηγή:LamiaReport.gr

Σχόλια