Ε.Π.Σ.Βοιωτίας-Εκτακτη γενική συνέλευση (Κλήρωση πρωταθλήματος-κύπελλου)

2-9-12


















Την προσεχή Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου, των αθλητικών εγκαταστάσεων, της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, στον Αγιο Σπυρίδωνα και με ώρα έναρξης 18:00’, θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη, γενική συνέλευση των μελών-σωματείων της δύναμης της Ε.Π.Σ.Β.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της γενικής συνέλευσης, που σηματοδοτεί, παραδοσιακά, την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, έχει προγραμμματιστεί να υποβληθεί προς έγκριση από το Σώμα ο οικονομικός προϋπολογισμός για την περίοδο 1/1/2013 - 31/12/2013, να γίνει ενημέρωση των εκπρόσωπων των σωματείων οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» για τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων 2012-2013, να γίνει ενημέρωση σχετικά με τις τροποποιήσεις κανονισμών-προκήρυξης πρωταθλήματος, να επικυρωθούν τα πρακτικά της τακτικής γενικής συνέλευσης της 3/1/2012 καθώς, επίσης να παρθεί απόφαση για εφαρμογή του άρθρου 12 όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ και την προκήρυξη (για διεξαγωγή αγώνων με φιλάθλους και με 1 διαιτητή και 1 βοηθό).
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της γ.σ. θα γίνουν και οι απονομές κύπελλων και μεταλλίων στις πρωταθλήτριες ομάδες που δεν τα έχουν παραλάβει (Α.Σ.Α. “Ο Παρνασσός”, Παναθηναϊκός Κυριακίου και Ελλοπικός) καθώς και κύπελλο ήθους στον Εθνικό Ανάληψης.
Οι εργασίες της γ.σ. θα ολοκληρωθούν με την κλήρωση του προγράμματος αγώνων του κύπελλου Βοιωτίας 2012-2013 καθώς και την κλήρωση του προγράμματος αγώνων των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας.

Πηγή:viotiki-ora.gr

Σχόλια