Δεκαήμερο προσφορών στην Αθήνα 1-10 Νοεμβρίου


29-10-12


















Φθινοπωρινές ευκαιρίες στα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα “υπόσχεται” ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, σε συνέχεια των δράσεων και πρωτοβουλιών του που στοχεύουν ...στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτό καλεί τους εμπόρους να στηρίξουν το δεκαήμερο φθινοπωρινών προσφορών εμπορευμάτων από την Πέμπτη 1 έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί όλους τους εμπόρους να συμμετέχουν, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ’ όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους και να διαθέσουν τα φθινοπωρινά είδη τους σε ελκυστικές τιμές, κοινοποιώντας τις προσφορές τους στην Περιφέρεια Αττικής – Γεν. Δ/νση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Κάθε επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το www.pameathina.net και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να καταχωρεί τις προσφορές της, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου. Η πρωτοβουλία αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες, θα υποστηριχθεί από το Δήμο Αθηναίων με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και απόδοση του Δημόσιου χώρου στους πολίτες.

euro2day.gr

Σχόλια