ΒΟΙΩΤΙΑ:Ανακοίνωση εξεταστικού κέντρου γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2012 Ν. Βοιωτίας

31-10-12

















Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας ανακοινώνεται το εξεταστικό κέντρο του νομού μας για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2011, το οποίο είναι το 2ο ΓΕ.Λ. Λιβαδειάς (Ρούμελης, Λιβαδειά, 2261029387) και στο οποίο θα εξεταστούν όλοι οι υποψήφιοι που το δήλωσαν στην αίτηση συμμετοχής τους, για τις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά επιπέδων Β και Γ1.


Υπενθυμίζουμε ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων για την περίοδο Νοεμβρίου 2011 είναι Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 και ότι, τις τελευταίες μέρες πριν τις εξετάσεις, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να επικοινωνούν με την επιτροπή του εξεταστικού κέντρου για να πληροφορούνται την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.
Η προσέλευσή τους για τις γραπτές εξετάσεις θα πρέπει να γίνεται, το αργότερο, μισή ώρα πριν την έναρξη, καθώς μετά τη διανομή των θεμάτων δεν θα γίνεται δεκτός κανένας υποψήφιος.
Οι υποψήφιοι οφείλουν να παρουσιαστούν στο εξεταστικό κέντρο, έχοντας μαζί τους το Δελτίο Εξεταζόμενου και την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας, το οποίο και είχαν υποβάλει ως δικαιολογητικό συμμετοχής τους κατά την περίοδο των αιτήσεων).
Προηγούμενα σχετικά Δελτία Τύπου της Διεύθυνσης, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων (το οποίο ισχύει για όλη την Ελλάδα), βρίσκονται στην ιστοσελίδα της http://dide.voi.sch.gr στην κατηγορία Κ.Π.Γ.-Ξένες Γλώσσες.

Πληροφορίες από τη Δ.Δ.Ε. Ν.Βοιωτίας 2261050366 (Ελένη Βαμβίνη)

Πηγή: http://aliartos-boiotias.blogspot.gr

Σχόλια