Συνελήφθη 29χρονος για ναρκωτικά στο Νεοχωράκι Βοιωτίας

30-10-12

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός, για ναρκωτικά στο Νεοχωράκι Βοιωτίας

Κατασχέθηκαν - 203- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης





















Συνελήφθη, χθες (29-10-2012) το μεσημέρι στο Νεοχωράκι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος ΑσφαλείαςΘηβών, ένας 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, εντόπισαν χθες το μεσημέρι και συνέλαβαν τον 29χρονο, πλησίον αποθήκης με αγροτικά προϊόντα που διατηρεί στο Νεοχωράκι Θηβών Βοιωτίας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (6) γραμμαρίων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην αποθήκη του 29χρονου βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε ψευδοροφή και κατασχέθηκαν, επιπλέον δύο (2) νάιλον και δύο (2) χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (197) γραμμαρίων, την οποία ο δράστης προόριζε για διακίνηση σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής.



Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Πηγή: http://www.viotiashop.gr

Σχόλια