Aς βοηθήσουμε το μικρό Ηλία να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του

3-10-12

















O μικρός Ηλίας στην ηλικία των 7 ετών σήμερα, έχει ήδη έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της ζωής αφού εδώ και χρόνια έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ζει με αναπτυξιακά προβλήματα και εδώ και 5 χρόνια με τραχειοτομία και έχει υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς πριν από 4,5 χρόνια.
Αυτή τη στιγμή...
το πρόβλημα υγείας με την καρδιά του έχει υποτροπιάσει με αποτέλεσμα τα χρονικά περιθώρια ζωής του να στενεύουν.
Οι καρδιολόγοι, κος Ράμμος και ο κος Αζαριάδης από το Ωνάσειο δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση ξανά και δεν μπορούν να βοηθήσουν.
Η λύση βρίσκεται στην Ελβετία από τον κο Καλλαγκο – παιδοκαρδιοχειρούργο – ο οποίος έχει κάνει πάρα πολλές παρόμοιες επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη επιτυχία. Η επέμβαση κόστους 100,000 € μπορεί να γίνει στην Ελβετία αν υπογράψουν οι Έλληνες γιατροί για να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια, όμως μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα αρκεί το Ωνάσειο να στείλει επίσημη πρόσκληση στον κο Καλαγκο.
Μέχρι τη στιγμή αυτή τίποτα από τα δύο δεν έχει γίνει αν και ο κος Καλλαγκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας ζήτησε αυτό το τόσο απλό:« μια πρόσκληση από το Ωνάσειο», για να μπορέσει να έρθει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στην Ελλάδα και να χειρουργήσει τον 7χρονο Ηλία. Νοσηλεύεται ήδη στο Νοσ. Παίδων Αγ. Σοφία με πνευμονικό οίδημα και οι οικονομικές αντοχές της οικογένειας έχουν εξαντληθεί μαζί και τα δικά του περιθώρια ζωής...

Τηλέφωνο της μητέρας του Ηλία για όποιον θελήσει να βοηθήσει την οικογένεια: 6945683728

Πηγή:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια