ΒΟΙΩΤΙΑ: Σύσκεψη για το παρεμπόριο

1-10-12

















Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία, έχει δυσχεράνει σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας, οδηγώντας πολλούς επαγγελματίες σε αδιέξοδο, γεγονός που επάγει την ανομία και την εγκληματικότητα.

Έχουν παρουσιαστεί, κρούσματα παραεμπορίου, τα οποία πλήττουν σοβαρά την τοπική αγορά και τους επιχειρηματίες, οι οποίοι ήδη ασθμαίνουν υπό το βάρος της πίεσης της μειωμένης κινητικότητας στην αγορά. Είναι ανάγκη να εντατικοποιήσουμε τις δράσεις μας για την πάταξη του παραεμπορίου, ώστε να υπάρχει ένα περιβάλλον με ίσους όρους ανταγωνισμού αλλά και προστασίας του.... καταναλωτή.
Ως εκ τούτου θεωρούμε απολύτως απαραίτητη, συνάντηση εργασίας, την ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 11.30 π.μ., στο γραφείο μου (Διοικητήριο Λιβαδειάς - 4ος όροφος), ώστε να συζητηθεί το παραπάνω θέμα και να αποφασίσουμε από κοινού τα μέτρα και τις ενέργειές μας.Η παρουσία όλων σας είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς αντιμετωπίζουμε ήδη μια αρκετά δύσκολη πραγματικότητα την οποία οφείλουμε να αποφορτίσουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, οπουδήποτε παρατηρείται ανάγκη.

Πηγή:http://www.viotiashop.gr

Σχόλια