Κρήτη: Φέσωσαν την αγορά με επιταγές μαϊμού

28-10-12














Στα όρια της απόγνωσης βρίσκονται δεκάδες επιχειρηματίες της Κρήτης, θύματα της καλοστημένης απάτης με επιταγές – μαϊμού. Η υπόθεση που φέσωσε την τοπική αγορά με μεγάλα ποσά αποτελεί την...
ταφόπλακα των επιχειρήσεων που βρέθηκαν εγκλωβισμένες σε αυτή την απάτη και για πολλούς από αυτούς τους επιχειρηματίες, η υπόθεση αυτή θα είναι η τελειωτική μαχαιριά.
Πρωταγωνιστές της καλοστημένης κομπίνας φέρονται να είναι τρεις Ηρακλειώτες σε μία υπόθεση που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ανυποψίαστους επιχειρηματίες και δημόσιες υπηρεσίες.
Για την υπόθεση αυτή εμπλέκονται συνολικά 22 άτομα τα οποία θα καθίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες στο εδώλιο του Τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Χανίων. Και ενώ οι τρεις φέρονται ως οι βασικοί κατηγορούμενοι - έχοντας καταφέρει να εκδώσουν αμέτρητα μπλοκ επιταγών από διάφορες τράπεζες και να μοιράζουν με άνεση πλαστές επιταγές - οι υπόλοιποι 19 κατηγορούνται ότι αγόρασαν από εκείνους πλαστές επιταγές έναντι 1.500 ευρώ τη μια προκειμένου με σειρά τους να της διαθέσουν σε ανυποψίαστους εμπόρους, επιχειρηματίες και πολίτες.

Πηγή: prismanews.gr

Σχόλια