ΘΗΒΑ:Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί από την Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας για ναρκωτικά στη Θήβα

26-10-12













Συνελήφθησαν, χθες (25-10-2012) το βράδυ στην Θήβα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, τρεις (3) αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 24 και 22 ετών και ένας 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, πώλησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί χθες περίπου στις 22:00΄ το βράδυ, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν στην 3η χ/θ της επαρχιακής οδού ηβών – Μουρικίου, πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής, τον 26χρονο να κινείται ύποπτα και άμεσα τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Όπως διαπίστωσαν, ο 26χρονος συναντήθηκε λίγο αργότερα με τους δύο υπηκόους Αφγανιστάν, από τους οποίους προμηθεύτηκε ναρκωτικά έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Οι αστυνομικοί μετά από δυναμική επέμβαση, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή των δύο Αφγανών και κατασχέθηκαν:

Δέκα (10) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (46) γραμμαρίων.

Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Το χρηματικό ποσό των (65) ευρώ, που μόλις είχαν λάβει από τον 26χρονο, προκειμένου να του προμηθεύσουν ναρκωτικές ουσίες.

Επιπλέον στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (10) γραμμαρίων.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Πηγή:http://thivarealnews.blogspot.com/


Σχόλια