Διάσημη και πολύ... επίκαιρη ηθοποιός χωρίζει! Ποια είναι;

23-10-12




















Τελικά το 2012 θα είναι μια χρονιά που η πασίγνωστη ηθοποιός δεν θα θέλει να θυμάται. Μετά την περιπέτεια με την παράσταση Corpus Christi άλλη μια περιπέτεια και μάλιστα προσωπική αυτή τη φορά αναστατώνει τη ζωή της: Ο γάμος της...


Η Βάσια Παναγοπούλου και ο παραγωγός, εδώ και πολύ καιρό συζητούσαν την ιδέα του διαζυγίου, αλλά μόλις τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα πράγματα από το θεωρητικό επίπεδο, πέρασαν στο πρακτικό. Ο Φάνης έφυγε από το σπίτι στην πολιτεία πριν από 15 ημέρες, ενώ και οι δύο έχουν επισκεφτεί τους δικηγόρους τους, σύμφωνα με το queen.gr

Παντρεμένοι, χωρισμένοι, όλοι περνάνε ωραία ΕΔΩ! (Κάνε ΚΛΙΚ)
Το ζευγάρι που ήταν μαζί εννιά ολόκληρα χρόνια –τα έξι από αυτά παντρεμένοι- έχει δύο αγόρια και σκοπός τους είναι να διαταράξουν όσο γίνεται λιγότερο τη ζωή των παιδιών. Η Βάσια έχει άλλη μια κόρη, την Έμμα που είναι σήμερα 22 χρονών και την απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη και συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη.

Η απόδραση των... ερωτευμένων! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό ανάμεσα στο ζευγάρι που έμοιαζε αγαπημένο. Μάλιστα η Βάσια πριν από καιρό είχε δηλώσει «Φυσικά και ζηλεύω τον Φάνη και το δείχνω! Δεν θα μου άρεσε να το καταπιέζω και δεν κρατιέμαι όταν με πιάνει». Και ο ίδιος ο Φάνης σε παλιότερή του συνέντευξη μίλησε για τη Βάσια και για το γεγονός ότι την ερωτεύτηκε από το πρώτο βλέμμα:

«Με το που συναντηθήκαμε και κοιταχτήκαμε στα μάτια, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά, είπα ότι αυτή είναι η γυναίκα που θέλω να κάνω σπίτι και παιδιά. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα, σαν να περίμενε ο ένας τον άλλο και γι' αυτό το λόγο γίνανε και τα πράγματα γρήγορα... δύο παιδιά, γάμος. Ήταν αυτό που λένε ότι αυτοί οι άνθρωποι συναντήθηκαν και κατάλαβαν ότι είναι ο ένας για τον άλλον. Το μυστικό αυτής της σχέσης είναι Εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια! Είναι πάρα πολύ σημαντικά, ειδικά όταν κινούμαστε σ' ένα χώρο ο οποίος είναι μέσα στα φώτα και πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν "σκιές"».

Πηγή: http://www.markos.tv

Σχόλια