ΕΛΜΕ Βοιωτίας: Οχι στο ερωτηματολόγιο της ντροπής

6-10-12















ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,
ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Συνάδελφοι:
Μερικές μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων λιτότητας, από την τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) ανοίγει για τους εκπαιδευτικούς ο δρόμος για την «αξιολόγηση». Με το πρόσχημα της διαβούλευσης μέσω ενός ερωτηματολογίου, προσπαθούν να μας πείσουν για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η γνώμη της εκπαιδευτικής κοινότητας στο πώς θα υλοποιηθεί η «αξιολόγηση» στον κλάδο μας.
Ποιον αλήθεια μπορούν να πείσουν ότι ενδιαφέρονται για την άποψή μας και για τη βελτίωση της ποιότητας του έργου μας; Καμία ενέργεια μέχρι τώρα δε μαρτυρά ότι βασικό μέλημα των τελευταίων κυβερνήσεων του μνημονίου, είναι η αναβάθμιση της εκπαίδευσης και η προάσπιση του εκπαιδευτικού!
Πώς μπορούμε να πιστέψουμε αυτούς που οδηγούν τον εργαζόμενο λαό, τον άνεργο, τον εκπαιδευτικό στην εξαθλίωση. Που οδηγούν το δημόσιο σχολείο στην πλήρη εμπορευματοποίηση. Που διαλύουν ότι απέμεινε από την δημόσια εκπαίδευση, που συγχωνεύουν και καταργούν σχολεία, που καταργούν τα λεωφορεία που μετακινούνται οι μαθητές, που στραγγαλίζουν οικονομικά τα σχολεία οδηγώντας τα να μην έχουν χρήματα ούτε για θέρμανση, που προωθούν το σχολείο της αγοράς, και το αντιμετωπίζουν ως επιχείρηση , που έχει αξία μόνο αν βγάζει κέρδη.
Συνάδελφοι, δεν πρέπει να συναινέσουμε στην καταδίκη μας, δεν πρέπει να έχουμε ψευδαισθήσεις! Είναι βέβαιο ότι έχουν αποφασίσει πριν από εμάς για εμάς. Θα γίνουμε το πιόνι τους;
ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

http://elmeviot.blogspot.com
elmeviot@gmail.com
elmevoi@yahoo.gr

Πηγή:http://www.viotiashop.gr/

Σχόλια