ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνελήφθη 41χρονος για ένοπλη ληστεία σε mini market

3-11-12
















Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία σε βάρος 20χρονης υπαλλήλου καταστήματος Μίνι Μάρκετ στη Χαλκίδα.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 22:10΄ το βράδυ, ο 41χρονος εισήλθε στο κατάστημα, φορώντας κουκούλα τύπου full face και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την υπάλληλο και αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Ακολούθως διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διενεργήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων περίπου στις 02:00΄ σήμερα τα ξημερώματα ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. Ευβοίας, οι οποίοι τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 41χρονος είναι ο δράστης της προαναφερόμενης ληστείας και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και νομοθεσία περί όπλων.

Επιπλέον όπως προέκυψε ο 41χρονος είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ τον περασμένο Ιούνιο αποφυλακίσθηκε από τις Φυλακές Δομοκού με περιοριστικούς όρους.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή:  http://lamiastar.gr

Σχόλια