Βρέθηκε μυστικός θάλαμος στην Μ. Πυραμίδα;

8-11-12















Ερευνητές άρχισαν εργασίες στους άξονες που οδηγούν προς τα πάνω από το θάλαμο της Βασίλισσας το 1993, ενώ η ρομποτική εξερεύνηση έγινε το 2002. Από τότε το έργο έχει εμποδιστεί από έναν αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αναταραχής που συμβαίνει στη χώρα.

Ωστόσο, η κύρια πρόκληση ήταν να τροποποιηθούν τα ρομποτικά εργαλεία ώστε να είναι σε θέση να τρυπήσουν τη δεύτερη σφραγισμένη πόρτα και στη συνέχεια να μπορέσει να τοποθετηθεί μια μικρή βιντεοκάμερα. Οι ερευνητές το κατάφεραν με την πρώτη πόρτα στο εσωτερικό των πίσω αξόνων, το 2002, αλλά υπήρχαν πολύ περισσότερα προβλήματα για να φτάσουν μέχρι την δεύτερη.






















Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια τώρα και το ερώτημα παραμένει αναπάντητο ως προς το τι κρύβεται πίσω από τη 2η πόρτα στο εσωτερικό. Αλλά αυτό θα το μάθουμε ενδεχομένως από μία επίσημη ανακοίνωση που αναμένουμε να συμβεί εντός του τρέχοντος έτους.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, επίσημα, διέρρευσε η πληροφορία, ότι η ομάδα πράγματι κατάφερε να εισχωρήσει στον άγνωστο θάλαμο, στον οποίο φαίνεται να έχουν βρεθεί πολλά αντικείμενα μέσα.

Ένας, κατά προσέγγιση, 6 X 9 θάλαμος βρίσκεται ακριβώς πίσω από την 2η σφραγισμένη πόρτα στον Νότιο άξονα.

Αρκετά μικρά αγάλματα εντοπίστηκαν από την κάμερα, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία για το τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν.

Μία χρυσή ή χάλκινη αλυσίδα επισημάνθηκε σε μία γωνία του θαλάμου

Μικρά κεραμικά βάζα και αλλά και από πέτρα είναι διασπαρμένα σε όλο το δάπεδο του θαλάμου

Στο κέντρο του θαλάμου βρίσκεται ένα χρυσό ή χάλκινο κιβώτιο το οποίο είναι κλειστό. Το περιεχόμενό του, προς το παρόν, παραμένει άγνωστο. Το κουτί έχει περίπου το μέγεθος ενός μεγέθους κουτιού παπουτσιών.

Καθόλου ιερογλυφικά ή άλλου είδους γραφή δεν έχουν εντοπισθεί οπουδήποτε μέσα στο θάλαμο.


Πηγή http://www.apocalypsejohn.com

Σχόλια