Η εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν στον Κλασσικό Μαραθώνιο

10-11-12


















Η Κίρα Τσάπλιν,εγγονή του θρυλικού Σαρλό, ήρθε στην χώρα μας για να λάβει μέρος την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η 30χρονη καλλονή, μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα και νιώθει μεγάλο ενθουσιασμό που θα τρέξει στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την ενημέρωση του princeoliver.

Η Κίρα Τσάπλιν, η οποία είναι επίσης δισέγγονη του πολυβραβευμένου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Ευγένιου 0′Νιλ, θεωρεί ότι είναι πολύ τυχερή γιατί εμπνέεται από τους ταλαντούχους συγγενείς της.

Σε σχέση με το κατά πόσο επηρέασε τις επιλογές στην καριέρα της η σπουδαία κληρονομιά της, δήλωσε ότι «ο καθένας επηρεάζεται συνήθως από το επάγγελμα της οικογένειάς του, είτε θέλει να κάνει το ίδιο, είτε το αντίθετο» ενώ επισήμανε, ότι «στην οικογένεια της τρέχει καλλιτεχνικό αίμα» καθώς και ο πατέρας της είναι παραγωγός και γράφει μουσική.

Το «πιστεύω» του παππού της Τσάρλι Τσάπλιν, «μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μία χαμένη μέρα» είναι για εκείνη δίδαγμα ζωής. Είναι η τρίτη φορά που η Κίρα Τσάπλιν επισκέπτεται την Ελλάδα, την οποία – όπως δήλωσε- θαυμάζει για την ιστορία και τον πολιτισμό της.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια