Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου μεγάλωσε! Δείτε πως είναι σήμερα

2-11-12





Η Ζένια Μπονάτσου μεγάλωσε και είναι πλέον μία νεαρή κοπέλα, 16 ετών. Η μονάκριβη κόρη του πρόωρα χαμένου, Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, πάει Α’ Λυκείου και έχει ήδη καλλιτεχνικές τάσεις. Είναι ένα χαρούμενο και δραστήριο κορίτσι, το οποίο βρίσκεται πλέον στην εφηβεία.

Η νεαρή Ζένια ήταν η μεγάλη αδυναμία του μπαμπά της, Βλάσση Μπονάτσου, που “έφυγε” τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, τον Οκτώβριο του 2004. Η κόρη του Βλάσση κληρονόμησε, από ότι φαίνεται, τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του μπαμπά της, καθώς ασχολείται με τον χορό, ενώ είναι ένα κορίτσι με πολλές καλλιτεχνικές ευαισθησίες.

Ήταν μόλις 7 ετών όταν έχασε τον πατέρα της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. “Είχε φοβερή αδυναμία στον μπαμπά της. Πολλές φορές μου λέει: Αυτό μου θυμίζει τον μπαμπά…” είπε στο entertv.gr η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου, ενώ συμπλήρωσε ότι της λείπει πολύ ο πατέρας της, όπως είναι λογικό.


Η φωτογραφία που βλέπουμε είναι από τις φετινές διακοπές της Μάρθας και της Ζένιας στην Τήνο, όπου μαμά και κόρη ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Μάρθα Κουτουμάνου για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών στο entertv.gr.

Η Ζένια Μπονάτσου, η οποία είναι ένα κορίτσι πολύ κοινωνικό και χαρούμενο, σχεδιάζει το μέλλον και έχει αρχίσει να κάνει σχέδια που αφορούν τις σπουδές της. Σκέφτεται να ασχοληθεί με την Νομική, ωστόσο, υπάρχει μέσα της πολύ έντονο και το καλλιτεχνικό γονίδιο, το οποίο κληρονόμησε τόσο από τον πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσο, όσο και από τη γιαγιά της, Ζωής Λάσκαρη.

Όπως είναι φανερό, το όμορφο κορίτσι, που είναι Υδροχόος στο ζώδιο και θα κλείσει τα 16 της χρόνια στις 24 Ιανουαρίου, μοιάζει πολύ στον πατέρα του, αλλά και στην μητέρα του, Μάρθα Κουτουμάνου. Ένα κορίτσι ζωντανό και αισιόδοξο που ζει τη ζωή του, όπως όλοι οι νέοι άνθρωποι της ηλικίας του και κάνει όνειρα για το μέλλον.

http://www.entertv.gr




Σχόλια