ΘΗΒΑ:Η ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ανακοινώνει νέα διεξαγωγή σεμιναρίων

19- 3- 2013






















 Η ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων για τις παρακάτω κατηγορίες επιχειρήσεων: Εμπορικές εταιρίες τροφίμων, Εταιρίες μεταφοράς τροφίμων, Μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, Λιανικού εμπορίου, Catering, ταχυφαγεία, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Εργαστήρια παραγωγής κρεατοπαρασκευασμάτων, ζυμαρικών, πώλησης γύρου κτλ, Εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε υψηλής επικινδυνότητας πελάτες (παιδικοί σταθμοί, γηροκομεία, κτλ), Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες Τροφίμων & Ποτών, και οποιαδήποτε άλλου είδους επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους εμπλέκεται με την παραγωγή, επεξεργασία, μεταφορά, διάθεση, πώληση τροφίμων ή με οποιαδήποτε άλλη διαδικασία που αφορά τρόφιμα.

 Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στην Θήβα (αίθουσα ΟΕΒΕ) τους μήνες Απρίλιο και Μάιο με κόστος εκατό (100) ευρώ ανά εκπαιδευόμενο συμπεριλαμβάνεται το παράβολο 40 ευρώ του ΕΦΕΤ και η προσφορά καφέ. Η διάρκεια τους θα είναι 10 ώρες σε δύο απογεύματα, και θα αφορούν τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας. Σκοπός είναι η συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την νομοθεσία (ΦΕΚ 1616/2007), και αφετέρου η αναβάθμιση της ποιότητάς των παρεχομένων υπηρεσιών. Επίσης εκπληρώνεται νομικά και η υγειονομική υποχρέωση των επιχειρήσεων, βασική για την δημόσια υγεία. Ο κάθε εκπαιδευόμενος του προγράμματος, θα συμμετάσχει σε εξετάσεις και θα χορηγηθεί σχετική πιστοποίηση από τον ΕΦΕΤ.

Επίσης στο πλαίσιο του προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ) που απευθύνονται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-25 άτομα η ΟΕΒΕ Θήβας υπέβαλλε πρόσφατα για έγκριση επιδοτούμενα σεμινάρια διάρκειας 40 ωρών που θα έχουν και το αντικείμενο κατάρτισης Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων (10 ωρες) για τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών – μαζικής εστίασης και αναψυχής κ.λ.π (ME ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΔ Υ1γ/ΓΠ/96967/2012.

 Σκοπός των σεμιναρίων είναι να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών, στην ευρύτερη επιχειρηματική ανάπτυξη τους εν μέσω κρίσης και στην απόκτηση των απαιτούμενων από τη νομοθεσία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μέχρι το τέλος Μαρτίου στα γραφεία της ομοσπονδίας μας στο παραρτημα του επιμελητηρίου στην θήβα.

ΔΙΡΚΗΣ 20 - 1ος ΟΡΟΦΟΣ ΤΗΛ: 2262081044 , 6978007275 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Σχόλια