Nigel Farage: " Η Ευρωζώνη διοικείται από άτομα που δεν σέβονται ούτε τη Δημοκρατία, ούτε το νόμο. "

28- 3- 2013












 -Εδώ έχουμε μια αγέφυρωτη διάσπαση μεταξύ της Ευρώπης του Βορρά και του Νότου. Στο Βορρά. Γερμανία, Ολλανδία και Φινλανδία, υπάρχουν ισχυρές πολιτικές φωνές που λεν δεν πάει άλλο με την διάσωση του Νότου, και υπ΄ όψιν η Κύπρος είναι η 5η χώρα από τις 17 που θέλει διάσωση.

 -Στις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις μου σε αυτή τη Βουλή, για τον τρόπο που φαίρονται τα αφεντικά της ΕΕ δε φαντάστηκα ότι θα κατέφευγαν με τέτοιο πρωτοφανή τρόπο στην κλοπή χρημάτων από (δείτε το βίντεο)... τις καταθέσεις του κόσμου.

 -Δε συμφέρει την ΕΕ η πτώση της Ελλάδας, της Κύπρου, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας ή της Ιρλανδίας. Ξέρουν ότι αν θα πέσει μια χώρα θα γκρεμιστούν όλα και η Γερμανία θα έχει μεγάλες απώλειες, πιθανά και 1 τρις ευρώ! Με αυτό που έκαναν σε μια χώρα, τώρα είναι ικανοί να το κάνουν στην Ιταλία, Ισπανία κλπ.

 -Αν ήμουν Βουλευτής στη Λευκωσία και έπρεπε να ψηφίσω θα καταψήφιζα το πακέτο. Καλύτερα να χρεοκοπήσει προς αυτούς που κρατούν τα ομόλογα και να κρατήσει το τραπεζικό της σύστημα παρά να δεχτεί αυτά τα νταηλίκια από τις Βρυξέλλες.

 Πηγή:http://www.epirus-ellas.gr/

Σχόλια