Λαμία: Άγρια επίθεση σκύλου σε ποδηλάτη - ΦΩΤΟ

4- 4- 2013




















 Στις φωτογραφίες βλέπετε το αποτέλεσμα της άγριας επίθεσης, που δέχθηκε ποδηλάτης, χθες το απόγευμα στη Λαμία. Ο ίδιος περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το πώς έγινε η επίθεση, μέσα από την παρακάτω επιστολή... - καταγγελία που έστειλε στο LamiaReport και ζητάει να ληφθούν άμεσα μέτρα γιατί ο σκύλος είναι πολύ επικίνδυνος. Διαβάστε αναλυτικά: "Χτες το απόγευμα (3-4-2013 και ώρα περίπου 19.30) επέστρεφα από τις Θερμοπύλες στη Λαμία με το ποδήλατο. Στον παράδρομο λίγο μετά την express service και πίσω από τη "Ρούμελη" δέχτηκα σκληρή επίθεση εξαγριωμένου σκυλιού (μεγάλου μεγέθους μαύρος σκύλος). Γνώριζα ότι στο σημείο υπάρχει σκύλος άγριος που έχει δαγκώσει και άλλους περαστικούς (ο όποιος ιδιοκτήτης του δεν έχει ενδιαφερθεί ποτέ). Φτάνοντας στο σημείο έλεγξα την περιοχή. Δεν είδα τον συγκεκριμένο σκύλο και έτσι συνέχισα. Εντελώς ξαφνικά πετάγεται μέσα από τους θάμνους ο σκύλος και με πρωτοφανή αγριότητα μου επιτίθεται. Με δαγκώνει στη γάμπα του δεξιού ποδιού. Η αγριότητά του ήταν πρωτοφανής λες και ήταν για εκείνον ζήτημα ζωής και θανάτου.


Με δαγκώνει τόσο λυσσαλέα και δυνατά που δυσκολευόμουν να ξεφύγω. Μετά από μάχη με το σκύλο ξεφεύγω λίγα μέτρα και με φτάνει ξανά και με την ίδια αγριότητα με δαγκώνει πάλι. Αισθάνθηκα ότι δεν μπορώ να ξεφύγω καθώς ο σκύλος με δάγκωνε συνέχεια και ένοιωσα πλέον ότι πρέπει να υπερασπιστώ τη ζωή μου με τις όποιες απώλειες. Θα χρησιμοποιούσα το ίδιο το ποδήλατο για να τον χτυπήσω. Δεν ήξερα πλέον τι να κάνω. Η φίλη ποδηλάτισσα που ήταν πίσω μου παρακολουθούσε σε κατάσταση σοκ αυτό που συνέβαινε. Είχα αρχίσει να χάνω τις δυνάμεις μου και κάνω μια τελευταία προσπάθεια να ξεφύγω. Είχα κούρσα ποδήλατο και προσπάθησα να αναπτύξω μεγάλη ταχύτητα. Τότε εμφανίστηκε και ένα αυτοκίνητο της express service και αποσπάστηκε η προσοχή του σκύλου. Εγώ αιμορραγούσα και σταμάτησα λίγο πιο κάτω αφού δεν μπορούσα να συνεχίσω. Λίγο αργότερα μια φίλη με μεταφέρει στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας όπου μου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έκανα αντιτετανικό (με υπόδειξη του γιατρού και εφόσον φυσικά τον είχα ρωτήσει για αντιλυσσικό) και πήρα και φάρμακα για έξι ημέρες επειδή ο σκύλος μπορεί να είναι μολυσμένος όπως μου είπε και ο γιατρός του νοσοκομείου. Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές ετοιμάζομαι να πάω στην Αινιάνων για συνέχεια (υπάρχει γιατρός εκεί για αντιλυσσικό και για να μου πει και αυτός τι πρέπει να γίνει και επιπλέον να αναφέρω και για τον συγκεκριμένο σκύλο). Δήλωσα το περιστατικό στην αστυνομία Λαμίας όπου θα κάνουν συστάσεις στο όποιο ιδιοκτήτη του σκύλου μιας και δεν μπορούσα να δώσω άμεσα τα 100 ευρώ που απαιτούνται για να καταθέσω μήνυση. Ήθελα όμως να ήξερα, πότε θα μαζέψουν αυτό τον σκύλο; τι άλλο θα πρέπει να συμβεί; Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν έπεφτα από το ποδήλατο αφού προς το τέλος της επίθεσης έχασα λίγο την ισορροπία μου.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προειδοποιήσω φίλους ποδηλάτες και πεζούς να είναι πολύ προσεκτικοί σε εκείνο το σημείο διότι δεν μιλάμε απλά για ένα άγριο σκυλί αλλά για ένα σκυλί που θέλει κυριολεκτικά να σε κατασπαράξει.

Πηγή: LamiaReport.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατι θελουν 100 ευρω για μηνυση;
Ο φτωχος δεν θα μπορει να βρει το δικιο του.
Αυτο δεν ειναι κρατος, αλλά λησταρχειο.
Ξαναψηφιστε τους.