ΗΠΑ:Η Τζοσλίν, το 6χρονο κορίτσι που γεννήθηκε στο σπίτι της κολάσεως στο Κλίβελαντ.

9-5-2013













 Εκτός από τις τρεις κοπέλες που για μία δεκαετία ήταν αιχμάλωτες και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης σε σπίτι στο Κλίβελαντ, ένα ακόμα πρόσωπο είναι από τις τραγικές φιγούρες της απίστευτης ιστορίας. Το εξάχρονο κορίτσι που βρέθηκε στο σπίτι της κολάσεως, η Τζοσλίν, την οποία έφερε στον κόσμο η Αμάντα Μπέρι που είχε απαχθεί τον Απρίλιο του 2003.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, η μικρή Τζοσλίν έτρωγε γρανίτα, σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail» και όταν έβλεπε τη μητέρα της να χαμογελάει, χαμογελούσε και η ίδια. Οι αστυνομικές αρχές έλαβαν δείγμα DNA για τεστ πατρότητας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το κοριτσάκι είναι κόρη ενός εκ των απαγωγέων. Σύμφωνα με την απαχθείσα Αμάντα Μπέρι το κοριτσάκι δεν είχε πάει σχολείο.



Οι Αρχές αναζητούν τα υπόλοιπα τέσσερα μωρά 

Την ίδια ώρα, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν υποψίες ότι τα τέσσερα μωρά που γεννήθηκαν από τις γυναίκες που είχαν απαχθεί αλλά δεν κατάφεραν να επιβιώσουν, μπορεί να είναι θαμμένα στον κήπο του σπιτιού στο Κλίβελαντ. Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail οι αρχές έχουν ήδη αρχίσει να σκάβουν στον κήπο αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.



Κατηγορίες για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση 

Κατηγορίες για απαγωγή και για σεξουαλική κακοποίηση απαγγέλθηκαν στον πρώην οδηγό σχολικού λεωφορείου Αριελ Κάστρο, ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος στην υπόθεση αιχμαλωσίας των τριών γυναικών. Ο 52χρονος Κάστρο αναμένεται να προσαχθεί σήμερα στο δικαστήριο, ενώ στους δύο αδελφούς του Κάστρο, Πέδρο 54 και Ονίλ 50 ετών, δεν έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες. Η Μισέλ Νάιτ, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά το 2002, η Αμάντα Μπέρι, που εξαφανίστηκε το 2003 και η Τζίνα Ντεζεζούς, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από το 2004, βρέθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ ζωντανές στην κατοικία του Άριελ Κάστρο, όταν ένας γείτονας βοήθησε την Μπέρι να καλέσει τις αστυνομικές αρχές. Όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σπίτι ανακάλυψαν και ένα ανήλικο κοριτσάκι το οποίο πιστεύεται ότι είναι κόρη της Μπέρι. 

Πηγή:http://kanapesnews.blogspot.gr/

Σχόλια