ΑΛΙΑΡΤΟΣ:Aστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό «ROMA» στην Αλίαρτο

12-6-2013





















Στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (11-06-2013) το πρωί, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό «ROMA» στην περιοχή της Αλίαρτου, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.


Στη συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν είκοσι τέσσερις (24) αστυνομικοί, από διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και διατέθηκαν τέσσερα (4) οχήματα.

 Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ελέγχθηκαν συνολικά τριάντα οκτώ (38) άτομα, από τα οποία προσήχθησαν και συνελήφθησαν τρία (3) άτομα.

 Συγκεκριμένα: Συνελήφθη ένας (1) 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 21-03-2013 ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λιβαδειάς, για ληστεία κατά συναυτουργία. Την συγκεκριμένη ληστεία διέπραξε ο 46χρονος μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, των οποίων τα στοιχεία ταυτότητας διερευνώνται, τον Ιανουάριο του 2012 σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στην οικία του, στην περιοχή της Κορώνειας Βοιωτίας.

 Επιπλέον συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 42 και 41 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν είκοσι οκτώ (28) οχήματα και βεβαιώθηκαν είκοσι δύο (2) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), καθώς και μία (1) παράβαση περί Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.)

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 Πηγή:http://www.orchomenos-press.blogspot.gr/

Σχόλια