Φαίη Σκορδά: Δείτε το σώμα της πριν και... μετά το ρετούς! (Φωτογραφίες)

12-6-2013
























 Μόνο οι φωτογραφίες που θα δείτε αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα για το... περίφημο σώμα της Φαίης! Γιατί μόνο σε αυτές θα δείτε πως δείχνει πριν το ρετούς και μετά από αυτό για να συγκρίνετε... Κατ' αρχήν ελάτε να δούμε τις φωτογραφίες πριν από το ρετούς, που δεν είναι άλλες από τις πολυσυζητημένες πόζες της με το ολόσωμο μαγιό στον Αστέρα, κατά τη διάρκεια των εκπομπών εκεί...
























 Φανταστικό το σώμα της, δε λέμε, δείτε όμως και την εικόνα που παρουσιάζει μετά το ρετούς, στις τελευταίες φωτογραφίες του "ΟΚ" από την Κυλλήνη... Το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουνίου, μετά το τέλος της εκπομπής, ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε τη Φαίη Σκορδά στην παραλία του ξενοδοχείου της Κυλλήνης, από όπου βγαίνει το "Πρωινό mou" να κάνει το πρώτο της μάθημα στο wind surfing. "Η Φαίη ενθουσιάστηκε και παρόλο που ήταν η πρώτη της φορά, ο δάσκαλός της είπε ότι τα πήγε πολύ καλά.

Εξάλλου της αρέσουν πολύ τα καλοκαιρινά σπορ" επισημαίνει στο περιοδικό και στον Αστέρη Κασιμάτη συνεργάτης της 33χρονης παρουσιάστριας.

 Πηγή:http://www.markos.tv/

Σχόλια