ΘΗΒΑ:οι Γυναίκες του Συλλόγου ΙΣΜΗΝΗ συμμετέχουν ενεργά στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα»

14-6-2013

















Στην καμπάνια του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας. Η χρονιά για τις Γυναίκες του ΙΣΜΗΝΗ τυπικά έκλεισε, όμως ουσιαστικά συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς, λαμβάνοντας ενεργά μέρος και προσφέροντας τις υπηρεσίες τους όπου κληθούν . Αρχικά συμμετείχαν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, όπου η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας είχε παραχωρήσει στον Σύλλογο περίπτερο, προβάλλοντας το έργο και την δράση του ΙΣΜΗΝΗ.Από 14 Μαϊου ο Σύλλογος συνεργάζεται με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θηβαίων, το οποίο αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης , που αναπτύχθηκε από την γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων του ΥΠΕΣ, με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών προς όφελος των ιδίων και των παιδιών τους, λειτουργώντας και γραμμές επικοινωνίας «Πρώτης Ανάγκης», παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες.



Το τριήμερο 14, 15 και 16 Ιουνίου οι Γυναίκες του ΙΣΜΗΝΗ συμμετέχουν ενεργά στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και διοργανώνουν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, Η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και ο Δήμος Θηβαίων στον χώρο του Μοσχοποδίου και αναμένεται να δώσει χρώμα Ελληνικό και πολιτιστική ανάσα σε εκθέτες και επισκέπτες, προκειμένου να ξεφύγουν από την οικονομική κρίση , που μαστίζει την χώρα μας.

 Ο Σύλλογος Γυναικών Θήβας ΙΣΜΗΝΗ θα λειτουργήσει περίπτερο στο Μοσχοπόδι, προβάλλοντας την λειτουργία και δράση του, θα συγκεντρώσει γυαλιά και φάρμακα , που θα δοθούν στους Γιατρούς του Κόσμου και θα προσφέρει στους επισκέπτες χειροποίητα εδέσματα και ποτά. Αμέσως μετά οι γυναίκες θα λάβουν ενεργά μέρος στην καμπάνια του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, που θα γίνει στις 26 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της πόλης. Προκειμένου να στηρίξουν την όλη προσπάθεια, λειτουργώντας επίσης περίπτερο και προβάλλοντας τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου. 

ΠΗΓΗ: viotiki-ora.gr

Σχόλια