ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων

26-9-2013


















 Παρουσία του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου και της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων κα. Βάσως Κόλλια πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, τα εγκαίνια του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θηβαίων, το οποίο είναι το πρώτο που λειτουργεί στον Νομό Βοιωτίας και στην ευρύτερη περιοχή.

 Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος.

 Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου στον χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε το Υπουργείο Εσωτερικών, τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, την ΕΕΤΑΑ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άριστη συνεργασία, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο και να λειτουργήσει το κέντρο στο Δήμο Θηβαίων, «ένα κέντρο χρήσιμο και πολύτιμο στην κοινωνία», όπως είπε, τονίζοντας ότι « στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η κοινωνική πολιτική, γι’ αυτό και προσπαθούμε είτε με ίδια μέσα είτε με εθελοντές είτε με αξιοποίηση συγχρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, να στηρίξουμε την κοινωνία, που μάς έχει σήμερα όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη και ειδικά τους οικονομικά αδύνατους πολίτες».

 Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γιώργος Μουλκιώτης, οι Βουλευτές Βοιωτίας κ.κ. Γιάννης Καράμπελας και Ευάγγελος Μπασιάκος, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Γ. Δουβάς, ο Διευθυντής Αστυνομικής Δ/νσης Βοιωτίας κ. Στ. Λουλακούδης, ο Διευθυντής Αστυνομικής Υποδ/νσης Θήβας κ. Μ. Πάππος, η Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Θήβας-Λιβαδειάς κα. Αικ. Λιακοπούλου, η Αντιδήμαρχος Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας κα. Π. Λουκά, από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης η κα. Στ. Κατσαβού, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων, Πρόεδροι και Μέλη Φορέων και Συλλόγων και Δημοτικοί Υπάλληλοι.

 Σημειώνουμε ότι πριν την έναρξη της τελετής εγκαινίων ο κ. Δήμαρχος Θηβαίων υποδέχτηκε τον κ. Υπουργό στο γραφείο του, όπου και συνομίλησαν για αρκετή ώρα για θέματα που απασχολούν το Δήμο.


 Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια