Χαμός με τις δηλώσεις Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή

25-11-2013
















 «Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή», είπε σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο Νότης Σφακιανάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου με τίτλο «16 αυτοτελείς ιστορίες».
Ο τραγουδιστής, ο οποίος και στο παρελθόν ..........

έχει ταχθεί υπέρ της συγκεκριμένης παράταξης, εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας πως «δεν διοικεί σωστά τη χώρα», ενώ ιδιαίτερα καυστικός ήταν και με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Με τέτοιο υπουργό Υγείας δεν πάμε πουθενά» είπε, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή του με τις μεθόδους που εκείνος χρησιμοποιεί για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο γνωστός τραγουδιστής χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς και για τους δημοσιογράφους και κατήγγειλε το σύστημα των μέσων που προωθεί συγκεκριμένους καλλιτέχνες. «Να μην ακούτε ραδιόφωνο, είναι όλα στημένα σε εκείνους που δίνουν χρήματα», παρότρυνε τους θαυμαστές του.

«Φασίστα» αποκάλεσε τον Νότη Σφακιανάκη ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις στήριξης του γνωστού τραγουδιστή προς τη Χρυσή Αυγή. «Επιβάλλεται να στηρίζετε τη Χρυσή Αυγή» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σφακιανάκης, επιτιθέμενος με ανοίκειους χαρακτηρισμούς στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγλεο Βενιζέλο.

Σε ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος σημειώνει ότι «δεν τρέφαμε την παραμικρή αμφιβολία ότι (ο Νότης Σφακιανάκης) είναι φασίστας» και προσθέτει: «το πιο ανησυχητικό ειναι ότι φασίστες σαν κι αυτόν θεωρούν τη ΧΑ "αρκούντως ξεπλυμένη" μετά τις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο».

Πηγή:cobra-argos.blogspot.gr

Σχόλια