Προσφέρει 100 εκατ. ευρώ σε οποίον παντρευτεί την ομοφυλόφιλη κόρη του

24-1-2014

















 Ο απελπισμένος πατέρας διπλασίασε την τιμή Ο μεγιστάνας Cecil Chao από το Χονγκ Κονγκ έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2012, όταν εμφανίστηκε να προσφέρει 40 εκατ. στερλίνες, ήτοι περίπου 50 εκατ. ευρώ, σε όποιον άντρα κερδίσει την καρδιά της… ομοφυλόφιλης κόρης του. Ο πατέρας ήλπιζε ότι με τον τρόπο αυτό θα κατάφερνε να κάνει την κόρη του ετερόφυλη. Όπως όμως φαίνεται, κανείς δεν μπόρεσε να κερδίσει την Gigi Chao, η οποία τότε είχε καταφύγει στη Γαλλία με τη σύντροφό της.



















Παρόλα αυτά, ο απελπισμένος πατέρας δεν παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί. Αντίθετα, όπως δήλωσε στους Financial Times, η προσφορά του όχι μόνο παραμένει ενεργή, αλλά το ποσό που θα κερδίσει όποιος καταφέρει να παντρευτεί την κόρη του, είναι το διπλάσιο! Έτσι ο άντρας που θα κερδίσει την Gigi Chao, θα λάβει σχεδόν 100 εκατ. ευρώ!

Επιπλέον υποσχέθηκε ότι «θα τους προσφέρει μια τυπική πολυτελή ζωή».
Δεδομένου ότι στην πρώτη προσφορά εμφανίστηκαν 20.000 υποψήφιοι γαμπροί, αυτή τη φορά ο αριθμός αναμένεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. «Δεν θα την ανάγκαζα να παντρευτεί έναν άνδρα. Αλλά προφανώς, από τη δική μου οπτική, θα προτιμούσα να παντρευτεί και να αποκτήσω εγγόνια», δήλωσε ο Cecil Chao.

Ωστόσο, η Gigi Chao εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα από τη μεριά της: «Δεν πιστεύω ότι η προσφορά του πατέρα μου για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό θα μπορούσε να ελκύσει έναν άντρα που θα έβρισκα γοητευτικό», δήλωσε. «Θα ήμουν χαρούμενη να γίνω φίλη με οποιοδήποτε άντρα είναι πρόθυμος να δωρίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για φιλανθρωπία, δεδομένου ότι δεν θα τους ένοιαζε ότι έχω ήδη μια σύζυγο. Τέλος, ευχαριστώ μπαμπά, σε αγαπώ».

Πηγή:newsbeast.gr

Σχόλια