Την απήγαγε και την βίασε ο άνδρας που γνώρισε στο Facebook

27-3-2014


















Η γνωριμία μέσω Facebook είχε άσχημη κατάληξη για μία 21χρονη από την Λεμεσό που έπεσε θύμα βιασμού από τον 30χρονο διαδικτυακό της φίλο.

Η 21χρονη είχε γνωριστεί με τον 30χρονο τον περασμένο Οκτώβριο μέσω Facebook. Οι δυο τους συνομιλούσαν μέσω του τσατ και στη συνέχεια ο άνδρας της ζήτησε να συναντηθούν. Οι δυο τους συμφώνησαν και έδωσαν σαν τόπο συνάντησης ένα μέρος κοντά στο σπίτι της νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 21χρονης στις Αρχές, ο 30χρονος την παρέλαβε με το αυτοκίνητο του και την οδήγησε σε έναν ξενώνα στην περιοχή της Γερμασόγειας. Έπειτα της επιτέθηκε, την έγδυσε και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά την θέληση της. Μετά την μετέφερε σπίτι της και εξαφανίστηκε.

Η 21χρονη αποκάλυψε μόλις προχθές το περιστατικό στους φίλους της και έκανε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. Η ίδια καθυστέρησε επειδή φοβόταν την αντίδραση των γονιών της. Ο 30χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του συνάπτονται, για απαγωγή και βιασμό ενώ ισχυρίστηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 21χρονη ενώ το ήθελε και η ίδια. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησής του τριών ημερών.

Πηγή:www.4news.gr

Σχόλια