ΣΟΚ! Στη φυλακή έφηβος που βιάσε την 9χρονη αδελφή του 50 φορές!

23-4-2014















 Σε ποινή φυλάκισης 10 ετών καταδικάστηκε ένας έφηβος από τη Βρετανία, καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τον κατ' επανάληψη βιασμό... της ανήλικης αδελφής του.
Η συγκλονιστική υπόθεση εκδικάστηκε αυτή την εβδομάδα, με τους ενόρκους να ακούν σοκαρισμένοι πως το νεαρό αγόρι βίασε την αδελφή του, ξεκινώντας από όταν εκείνη ήταν μόλις 9 ετών, πάνω από 50 φορές συνολικά κατά τη διάρκεια δύο ετών. Τελικά, ο νεαρός σταμάτησε να βιάζει την αδελφή του όταν σύναψε σχέση με μία συνομήλική του.

Αρχικά, ο έφηβος είχε αρνηθεί τις έξι κατηγορίες εναντίον του για βιασμό μεταξύ των ετών 2008 και 2011, ωστόσο το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο. «Αυτό που έκανες ήταν σαν μία εκστρατεία βιασμού», είπε ο δικαστής Γκάρεθ Έβανς στο έφηβο αγόρι, ανακοινώνοντάς του την ποινή του.

«Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησες να βιάζεις την αδελφή σου, η οποία ήταν μόλις 9 ετών. Συνέχισες να τη βιάζεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον μία φορά το δεκαπενθήμερο, έως ότου έφτασε την ηλικία των 11 ετών, προκαλώντας της εμφανή σωματική και ψυχική οδύνη. Της αφαίρεσες την αθωότητά της στο ίδιο μέρος που θα έπρεπε να νιώθει τη μεγαλύτερη ασφάλεια – στο σπίτι της», προσέθεσε.

Πηγή:directnews.gr

Σχόλια