«Το βαρελότο έσκασε στα πόδια μας» -Ο σύζυγος της τραυματισμένης Αμερικανίδας περιγράφει όλα όσα έγιναν στην εκκλησία της Σαντορίνης

22-4-2014
















Nα προσευχηθούν για τον δικό τους άνθρωπο, την 50χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια, που τραυματίστηκε το βράδυ της Ανάστασης από το βαρελότο στο προαύλιο εκκλησίας της Οίας, ζητούν η κόρη της και ο σύζυγός της.

Η 50χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Βενιζέλειου Νοσοκομείου» στο Ηράκλειο, μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, καθώς υπέστη ρήξη παχέος εντέρου από το βαρελότο που έπεσε στο προαύλιο της εκκλησίας το βράδυ της Ανάστασης.

«Το τραύμα μπορεί να απειλήσει την ζωή της… Προσευχόμαστε να γίνει καλά», είπε στο δελτίο του Alpha ο σύζυγος της Αμερικανίδας, που επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο ίδιος στεκόταν δίπλα της την στιγμή του τραγικού περιστατικού και περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Ανάστασης: «Μόλις είχαμε κάνει δύο βήματα όταν έγινε μια δυνατή έκρηξη πίσω μας. Μόλις γύρισα εξερράγη άλλο ένα βαρελότο. Δεν το είδα αλλά πρέπει να έσκασε στα πόδια μας. Είχαν πετάξει τα βαρελότα στον κόσμο και πολλοί είχαν πέσει κάτω τραυματισμένοι. Μου είπε ότι με αγαπά… Μόνο αυτό είπαμε».

«Είναι σουρεαλιστικό να διαβάζεις άρθρα με τίτλο, τρεις Αμερικανοί τουρίστες τραυματίστηκαν και να πρόκειται για τους γονείς σου», έγραψε, στο μεταξύ, στο Facebook η κόρη των δύο τουριστών.

 Στον Εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες

Για τον τραυματισμό των Αμερικανών τουριστών, του Ελληνα επιχειρηματία και των Κυπρίων φοιτητών στην εκκλησία της Οίας συνελήφθη ένας 34χρονος κι ένας 23χρονος, οι οποίοι βέβαια, αρνούνται πως ήταν αυτοί που πέταξαν το συγκεκριμένο βαρελότο, αν και παραδέχονται πως πετούσαν κροτίδες στην περιοχή.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια