ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτι στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη στο ίδιο μέρος όπου έψαχναν και τον Ξηρό;

29-5-2014


















Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό μετά από καταγγελία ότι έγινε έφοδος σε σπίτι στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς παρουσία μάλιστα δικαστικού αντιπροσώπου... Σύμφωνα όμως με τα όσα διαβάζουμε σε γνωστή αντιφασιστική ιστοσελίδα ο ξυλοδαρμός χρυσαυγίτη καθώς όμως και η «επανεμφάνιση Ξηρού» στο παρελθόν, ήταν απλά μια πρόφαση.

Εάν ισχύει το θέμα, αναμένετε επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία. Διαβάστε τι καταγγέλλουν οι αναρχικοί στην ιστοσελίδα τους.

Σήμερα 29 Μαΐου και ώρα 11.12 π.μ

«Πραγματοποιήθηκε εισβολή σε σπίτι στην άνω πόλη στη Θεσσαλονίκη από ασφαλίτες με παρουσία δικαστικού, με αφορμή "ξυλοδαρμό χρυσαυγίτη" πριν κάποιο καιρό και στην προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης όπως δήλωσαν οι μπάτσοι...

Συνυπολογίζοντας ότι στο σπίτι είναι η δεύτερη φορά που εισβάλει η ασφάλεια με πρώτη πριν κάποιους μήνες και με την τότε αφορμή να είναι "ότι έψαχναν τον Ξηρό (;;;;),, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως η ασφάλεια ψάχνει απλώς γελοίες αφορμές, μιας και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρχαν κατηγορίες, στοιχεία ή έστω ενδείξεις, για να εισβάλει με τσαμπουκά στα σπίτια αναρχικών φεύγοντας άπραγη.

Και σήμερα η γειτονιά στάθηκε στο ύψος της και δε μάσησε από την καταστολή, δείχνοντας άμεσο ενδιαφέρον. Οι μπάτσοι, δουλικοί υπηρέτες ενός συστήματος που καταρρέει και σε συνεργασία με τους φασίστες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, προσπαθώντας να επιβραδύνουν το αναπόφευκτο της κοινωνικής επανάστασης.

Η μέρα μας όμως, η μέρα των κολασμένων αυτού του κόσμου, δε θα αργήσει.
ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ»...

Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια