ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Υπογραφή σύμβασης κατασκευής έργου για τη βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Κορώνειας.

30-5-2014













 Λιβαδειά, 30-05-2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ


Υπογράφηκε την Τετάρτη 28/5/2014 η σύμβαση κατασκευής του έργου: «Βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων της τοπικής κοινότητας Κορώνειας συνολικού ποσού 453.759,84 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και της αναδόχου εταιρείας LM Construction AKTE.

Η ανάδοχος εταιρεία ανέλαβε την κατασκευή του έργου με μέση τεκμαρτή έκπτωση 51,00% και υποχρεούται να παραδώσει το έργο σε διάστημα δώδεκα μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Το έργο αφορά στην ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων στην τοπική κοινότητα Κορώνειας και περιλαμβάνει διαμορφώσεις υπαίθριων δημοτικών χώρων, πλακοστρώσεις οδών, δενδροφυτεύσεις, τοποθέτηση εξοπλισμού και ηλεκτροφωτισμού καθώς και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης. Η συνολική επιφάνεια των επεμβάσεων είναι περίπου 4.100 τ.μ. Πιο συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν:

 Στον οικισμό Κορώνειας – Διαμόρφωση χώρου αναψυχής στη θέση «Πλάτανος» ή «Δεξαμενή», ανάπλαση περιβάλλοντα χώρου εκκλησίας Αγίων Ταξιαρχών, ανάπλαση περιβάλλοντα χώρου Λαογραφικού Μουσείου, επίστρωση της οδού κάτω από την εκκλησία με πλάκες πέτρας.

 Στον οικισμό Αγίας Παρασκευής – Ανάπλαση του κεντρικού δρόμου από την Εθνική Οδό μέχρι τον αύλειο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου.

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια