Sold out τα προφυλακτικά με γεύση Caipirinha

20-6-2014


















Η μεγαλύτερη εταιρεία προφυλακτικών στον κόσμο, η Karex, λάνσαρε στην αγορά μόνο της Βραζιλίας προφυλακτικά με γεύση Caipirinha, το αγαπημένο κοκτέιλ της χώρας. Ναι καλά διαβάσατε. Και η είδηση δεν σταματάει εδώ καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τα συγκεκριμένα προφυλακτικά να έχουν εξαντληθεί

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα του Παγκόσμιου Κυπέλου για τις γυναίκες είναι το σεξ που κάνουμε με τον παρτενέρ μας μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα ποδοσφαίρου. Αλλά και στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ μάλλον το πρώτο θέμα που ενδιαφέρει ντόπιους και τουρίστες είναι και πάλι το σεξ. Δεν εξηγείται αλλιώς η είδηση που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «The Wall Street Journal» ότι η μεγαλύτερη εταιρεία προφυλακτικών στον κόσμο, η Karex, λάνσαρε στην αγορά προφυλακτικά με γεύση Caipirinha, το αγαπημένο κοκτέιλ της Βραζιλίας. Ναι καλά διαβάσατε. Και η είδηση δεν σταματάει εδώ καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τα συγκεκριμένα προφυλακτικά να έχουν εξαντληθεί.

Το πακέτο των προφυλακτικών, που έχουν βγει στα πλαίσια της παγκόσμιας καμπάνιας για ασφαλές σεξ, στοιχίζει 1,39 δολάρια, είναι κίτρινα και πράσινα, στα χρώματα δηλαδή της ομάδας της Βραζιλίας, και πωλούνται στη συσκευασία των τριών σε σουπερμάρκετ και φαρμακεία. Μέχρι τώρα περίπου 700 χιλιάδες κουτιά που βρίσκονται στην αγορά ήδη από τον Φεβρουάριο έχουν πωληθεί. Αυτές μάλιστα τις μέρες έχουν εξαντληθεί και τα υπόλοιπα 864 χιλιάδες που λάνσαρε η εταιρεία λόγω της τρομερής ζήτησης.

Η Caipirinha είναι το εθνικό ποτό της Βραζιλίας. Στο παρελθόν ήταν και ακόμα είναι το αγαπημένο ποτό των αγροτών που σιγά σιγά κατέκτησε τις αστικές περιοχές της Βραζιλίας. Οι ντόπιοι το απολαμβάνουν όχι μόνο στα μπαρ και στα εστιατόρια αλλά και στα σπίτια τους.
Υλικά Συνταγής:

50 ml κασάσα
1/2 λάιμ – Lime
1+1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση Συνταγής:
Σε ένα χαμηλό ποτήρι πατάμε με το γουδοχέρι το lime και τη μαύρη ζάχαρη.
Γεμίζουμε το ποτήρι με τριμμένο πάγο και προσθέτουμε την κασάσα.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με 2 κοντά καλαμάκια.
Γαρνίρουμε με μία φέτα lime.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια