Η νέα φωτογραφία της Jennifer Lopez μας κάνει να ντρεπόμαστε να βγούμε στην παραλία

24-7-2014

























 Kι εκεί που τρώγαμε το παγωτάκι μας και χαζεύαμε στο ίντερνετ, αραγμένες στο μπαλκονάκι μας που έχει δροσιά, πέφτουμε... πάνω στη νέα φωτογραφία της Jennifer Lopez, και μας κάθεται το γλύκισμα στο λαιμό!
























Διότι αγαπητές μου φίλες, η JLo εκτός του ότι είναι διάσημη και πλούσια, και τον τελευταίο καιρό κάνει διακοπές διαρκείας χωρίς να της καίγεται καρφάκι, και καλά κάνει εδώ που τα λέμε, περιφέρει το 44 Μαΐων κορμί της κάνοντάς μας να ντρεπόμαστε να βγούμε στην παραλία!
























 Κοιλιακοί και σμιλεμένοι γλουτοί, είναι τα δυνατά σημεία της διάσημης τραγουδίστριας, τα οποία θα ζήλευε ακόμη και 25άρα, και το λέμε αυτό χωρίς καμία υπερβολή, διότι καλώς ή κακώς η νέα γενιά βαριέται ακόμη και στο παρκάκι να πάει για τρέξιμο, με τις 40άρες να μας βάζουν τα γυαλιά και να μας κάνουν να χαζεύουμε τις κορμάρες τους.

Ευτυχώς να λέμε που δεν τριγυρνούν τέτοιες στις παραλίες που πηγαίνουμε και μένει η αυτοπεποίθησή μας σε λογικά επίπεδα. Γιατί αλλιώς μας βλέπω με καμιά κελεμπία στις παραλίες! Συμβουλή-παρακίνηση: Αν μπορεί η Lopez, μπορούμε κι εμείς κορίτσια.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια