27χρονος Έλληνας αυτοκτόνησε πηδώντας από τη γέφυρα του Βοσπόρου [εικόνα]

19-9-2014


















 Η εξαφάνισή του εδώ και τρεις εβδομάδες είχε γίνει η αφορμή για μια πρωτοφανή εκστρατεία στα social media για τον εντοπισμό του. Δυστυχώς όμως ο 27χρονος ελληνικής καταγωγής Θέοδωρος Μαστικόπουλος αποδείχθηκε τελικά ότι έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του πηδώντας από τη γέφυρα του Βοσπόρου.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι αρχές ερευνώντας το οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Η αστυνομία έδωσε χθες τις εικόνες από τις κάμερες στην οικογένεια του νεαρού, η οποία επιβεβαίωσε ότι το στιγμιότυπο καταγράφηκε λίγες ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής του, στις 25 Αυγούστου. Κανείς δεν γνωρίζει την αιτία που ώθησε τον 27χρονο να δώσει τέλος στη ζωή του.Ο νεαρός άνδρας, που αναφέρεται με το χαϊδευτικό του όνομα Τεό στις εκστρατείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εθεάθη τελευταία φορά σε εμπορικό κέντρο της ευρωπαϊκής πλευράς της Κωνσταντινούπολης, τη νύχτα της 25ης Αυγούστου.

«Οι ώρες είναι δύσκολες. Έζησε με πληρότητα για 27 χρόνια. Δεν ξέρουμε τι τον οδήγησε σε αυτήν την επιλογή. Είμαστε θλιμμένοι για την απώλεια», δήλωσε ο πατέρας του. Το τελευταίο μήνυμα του Τεό αναρτήθηκε στο Twitter την ημέρα της εξαφάνισής του και έλεγε: Το να πετάς θα πρέπει να είναι όμορφο! Το Twitter πλημμύρισε από τα χιλιάδες μηνύματα στο hashtag #TeodorosMastikopolo, το οποίο δημιουργήθηκε από τους φίλους και την οικογένεια του 27χρονου αφότου εξαφανίστηκε.

Στις 18 Σεπτεμβρίου το hashtag κατακλύστηκε με συλλυπητήρια μηνύματα στην είδηση της αυτοκτονίας του.


Πηγή:koolnews.gr

Σχόλια