ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς: Μουσική βραδιά με το Νίκο Ζουρνή και την Αντιγόνη Μπασακάρου, Σάββατο 22/11 στις 22:00

27-11-2014.





















 Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς σας προσκαλεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με δύο σπουδαίους καλλιτέχνες από τον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, ​το Νίκο Ζουρνή και την Αντιγόνη Μπασακάρου.

Μια ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση για να γνωριστούμε, να επικοινωνήσουμε και να ζήσουμε μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό που μας μεταφέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Ένα μήνυμα αναγκαίο για να δυναμώσουμε τους αγώνες που αναγκαζόμαστε να δίνουμε καθημερινά.


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.
Art Cafe Αστραδενή, Ιωάννη Λάππα 9, Λιβαδειά
​ Τηλ: 2261 100920

Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η νέα ερμηνεύτρια Αντιγόνη Μπασακάρου ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.

Μαζί θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους του Νίκου Ζουρνή («Χιλιόμετρα», «Όλα τα χρώματα του Μπλε»), αγαπημένες διασκευές, επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα, τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλων μεγάλων τραγουδοποιών, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις με ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Νίκος Ζουρνής. Ο πρώτος δίσκος με τίτλο «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 σε στίχους του ίδιου, του Μιχάλη Γκανά, ενώ περιείχε και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό, τραγούδια ερμήνευσαν ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα. Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 σε στίχους του Νίκου Ζουρνή, του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Συμμετείχε με δύο τραγούδια η Μαρία Λούκα. Αυτή την περίοδο ηχογραφεί τον τρίτο δίσκο του.

Αντιγόνη Μπασακάρου. Μια ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, μια φρέσκια φωνή έρχεται να κάνει τη διαφορά με την μοναδική ερμηνεία της σε αγαπημένα τραγούδια από το σύγχρονο έντεχνο ρεπερτόριο, σε λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά που χρωματίζει με το δικό της προσωπικό ύφος. Η Αντιγόνη Μπασακάρου την περίοδο αυτή συγκεντρώνει το υλικό για τον πρώτο προσωπικό δίσκο της που αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά.

Επί σκηνής, δύο σπουδαίοι μουσικοί συμπράττουν και συν-διαμορφώνουν νότες και τραγούδια: ο Ευγένιος Χαλίλ (κιθάρα, μπουζούκι) και ο Πάνος Ηλιόπουλος (νέι, σαξόφωνο).
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.

"Αστραδενή" Λιβαδειά Ιωάννη Λάππα 9
Τηλ: 2261 100920



Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια