Τρέφονται με σκουπίδια περιλουσμένα με... χλωρίνη

28-11-2014
















 Τρέφονται με σκουπίδια περιλουσμένα με... χλωρίνη Σοκάρουν τα όσα καταγράφονται καθημερινά έξω από αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων, η οποία με την ολοκλήρωση του ωραρίου λειτουργίας της, πετά τα τρόφιμα τα οποία έχει παρασκευάσει καθώς και άλλα είδη, στους κάδους απορριμμάτων.


Με το κλείσιμο των καταστημάτων, άποροι ψάχνουν μέσα στα απορρίμματα για να βρουν κοτόπουλα τα οποία είναι ψημένα και δεν έχουν διατεθεί, ληγμένα αλλαντικά, τυροκομικά , αλλά και κάθε λογής προϊόντα που έχουν λήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των καταστημάτων έχουν ζητήσει από τους υπαλλήλους να ρίχνουν πάνω από τα πεταμένα τρόφιμα, χλωρίνη, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τους άπορους πολίτες να τα καταναλώνουν.

Μετά από ρεπορτάζ όμως διαπιστώθηκε ότι έχουν καταγραφεί περιπτώσεις, που άποροι έχουν πάρει από τους κάδους κοτόπουλα και αλλαντικά , τα οποία έχουν ραντιστεί με χλωρίνη και το αντελήφθησαν αφού πρώτα δοκίμασαν. Οι εργαζόμενοι, συχνά, αντί να πετάνε αυτά τα προϊόντα, τα βάζουν σε σακούλες και τα κρεμάνε σε συγκεκριμένα σημεία. προκειμένου να τα βρίσκουν τα άτομα που αναζητούν τροφή.


Πηγή: www.patrastimes.gr

Σχόλια